Akçalı Köyü İlkokulu

Vizyon: Milli Eğitim Bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda eğitim öğretim hizmetlerini etkin, verimli ve kaliteli şekilde yürütmek. Toplumsal ve kültürel yönden gelişmiş; ilgi ve yeteneklerinin farkında; kendine güvenen, özgür ve farklı düşünebilen; bu sayede bilgiyi üretip aynı zamanda onu doğru kullanabilen; sorumluluk sahibi, değişime ve gelişime açık; çevresine saygılı, hoşgörülü ve toplum düzenini benimsemiş bireyler yetiştirmek.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://717997.meb.k12.tr

Adres - AKÇALI KÖYÜ AKÇALI KÜME EVLERİ NO 144 YÜKSEKOVA / HAKKARİ

Öğretim Şekli :

Adres - AKÇALI KÖYÜ AKÇALI KÜME EVLERİ NO 144 YÜKSEKOVA / HAKKARİ

Ulaşım Servis- Özel Araç

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 10 km´dir.